Kineski horoskop za svibanj 2018.: Vatrena Zmija diže prašinu kada se najmanje nadamo!

 

 

 

Ako volite živjeti u okvirima drage rutine, svibanj će biti težak mjesec za vas.

 

Kineski horoskop za svibanj 2018. godine predviđa opčinjenost strastima, slatkim požudama i velikim ambicijama, a konce naše sudbina povlači Yin Vatrena Zmija koja je počela vladati 5. svibnja 2018. godine.

 

Zmija je tajanstven i šarmantan znak koji ne prihvaća poraz, a ovog mjeseca zavladat će njena vatrena energija koja od nas zahtjeva transformaciju i razvoj na svakom polju.

 

U 2018. godini vlada stabilan i miran Zemljani Pas, a takvo zatišje potiče Zmiju da postane još spretnija i da snažnije zastupa svoje interese. Ako volite živjeti u okvirima drage rutine, svibanj će biti težak mjesec za vas, jer vatrena Zmija diže prašinu i pali vatru kada se najmanje nadamo.

 

Međutim, njena vatrena priroda poštuje usavršavanje, samoiscjeljenje i njegovanje kundalini energije – pa je ovo savršen mjesec za duhovni razvoj uz pomoć meditacije, joge ili akupunkture.

 

 

Štakor

 

Nova, duga ljubav otvara svoja vrata sretnim pripadnicima ovog znaka u najljepšem proljetnom mjesecu. Ne obazirite se na prepreke koje vam negativne osobe prave u prvom dijelu svibnja, samo budite malo pažljiviji nego inače.

 

Vaša pozicija na poslu je sve jača, ali izbjegavajte nepotrebne rizike. Svibanj će biti vaš mjesec napretka.

 

Bivol

 

Proljetni šarm čini vas jednostavno neodoljivim, ali vi ćete biti oprezniji nego ikad do sad. Znate da nudite otvoreno srce i toplu dušu pa s punim pravom očekujete to isto i od potencijalnog partnera.

Nemojte se iznenaditi ako baš takav nastup donese sreću i susret s osobom koja će svibanj učiniti posebnim. Na poslu se prilagodite promjenama, nagrada će biti adekvatna.

 

 

Tigar

 

Dragi Tigrovi, ovo je vaš sretan mjesec kad je u pitanju ljubav. Zaljubljenost na prvi pogled pokosit će vas u trenutku, a predat ćete se brže nego što je pametno. Treba vremena da se i duše upoznaju, potrudite se da ga osigurate i partner i vi.

 

Na profesionalnom planu, napredak je izvjestan, nemojte sami sebi postavljati ograničenja.

 

Zec

 

Profesionalni ciljevi ispunjavat će vas čitavog mjeseca, postavit ćete visoko svoje kriterije i bit će vam neophodna pomoć pravih ljudi da biste ih i dostigli. Naravno, podrška moćnih nije dovoljna jer morate i sami uložiti dosta napora.

Ipak, ostaje vremena i za opuštanje u nježnoj atmosferi. Usamljeni pripadnici znaka konačno ovog mjeseca mogu očekivati i ugodno društvo.

 

 

Zmaj

 

Svibanj je mjesec obnove za Zmaja! Pravi je trenutak da obnovite svoje društvene kontakte, da razmislite o novoj organizaciji svog života, da potražite podršku u područjima u kojima ne uspijevate sve postići.

Umor vas sprječava da se posvetite najbližima, uložite novac u svoje vrijeme i vratit će vam se stostruko.

Zmija

 

Počinje mjesec kompromisa za vas, vrijeme je da počnete tražiti srednji put u svakoj napetoj situaciji. Nikakva tvrdoglava inzistiranja na svom pravu ili mišljenju neće vam donijeti korist, uspjeh očekuje samo one koji su u stanju prihvatiti zdravu konkurenciju ideja.

Pitajte svoje bližnje za stav, osluškujte tuđe mišljenje. Tiha voda brijege dere.

 

 

Konj

 

Padaju maske ovog mjeseca, velike riječi poslužile su samo da se prikriju slatke tajne zaljubljenog srca. Da održite magiju, nemojte odati sve. Na poslu će baš vama pripasti dužnost da riješite više važnih problema, ali vi ćete pronaći adekvatan odgovor na sve izazove.

Kreativnost vas vodi ka nagradi, inventivni profesionalci iskoristit će situaciju da se pokažu u najboljem svjetlu.

Koza

 

Nećete doći do novih rješenja ako sve radite na stari način. Proširite svoj univerzum, budite spremni krenuti u nepoznato i zvijezde će vam pokazati put prema onoj posebnoj osobi s kojom ćete doživjeti magiju.

Na poslu pokažite strpljenje i pokušajte krenuti u susret problemima – budite ih spremni riješiti i prije nego što stignu do najoštrije faze.

 

 

Majmun

 

Hoće li to biti ljubav ili ne? Hoće li se pretvoriti u prelijepo prijateljstvo? Romantični pripadnici znaka bit će presretni što ih ispunjava ovako moćna vibracija sreće, jer su sreli dušu koja će ih pratiti u dobru i zlu.

Nekoliko riječi bit će dovoljno i da se nasluti kuda ide vaše novo poznanstvo, pazite da ih dobro razumijete. Na poslovnom planu, čeka vas velika sreća, pokažite snagu koja vas inače krasi.

 

Pijetao

 

U narednih 30 dana nemojte podleći svojoj težnji da neke bolne teme zatvorite, da neke važne stvari prešutite. Nije vrijeme za samoću, otvorite se prema osobi koja vas je toliko puta do sada razumjela.

Na poslu se savjetuje fleksibilnost, a ako je zaista neophodno, pristanite i na rizik. Samo prethodno provjerite jesu li nadređeni upoznati s vašim stavom i preuzimaju ipak odgovornost.

 

Pas

 

Vrijeme je da promijenite svoj odnos prema kolegama koji su zaduženi da uvedu novu organizaciju rada, uvidjet ćete da neke od tih promjena i vama donose veliku korist. Također, nemojte dozvoliti da na profesionalni plan utječu iznenadna burna događanja na emocionalnom polju.

Mir je potreban u obje sfere života, a usamljeni pripadnici znaka tome trebaju samo dodati spremnost na nove susrete. Slijedi uspjeh.

Svinja

 

Na profesionalnom planu situacija se naglo komplicira, a vi se morate osloniti na svoj instinkt i biti vrlo oprezni. Ne zaslužuju svi vaše povjerenje, daleko od toga pa zato ne riskirajte previše.

Više se otvorite na osobnom planu, ne čuvajte ljubomorno svoje sentimentalne tajne. Iskrenost će vam biti uzvraćena.

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor:stil.kurir/lovesensa

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *